「中国語茶話会」 のご案内
Chinese Conversation Club for Chinese speaking students and Japanese students

「イベント等案内」に戻る

「中国語茶話会」は学内の留学生と日本人学生が交流する場として、国際センター相談室が主催するものです。同じ大学に学ぶ学生同士で、学生生活などについて、日本語と中国語を交えて話します。月に2回(夕方)のペースで実施しています。

Chinese Conversation Club, organized by International Center Advising Room, is an activity for UTokyo international students and Japanese students to interact in Chinese, Japanese, and other languages. The aim of this group is to talk about the campus life and get to know each other. It is held once or twice a month (in the evening).

「汉语聊天室」是由国际中心咨询室主办的活动,旨在为给东京大学的留学生和日本学生提供一个交流场所。此活动是每月一次或二次,就读于东大的留学生和日本学生,有关校园生活等身边的话题,用汉语或日语进行交流。

今後の予定   Schedule

・9月11日  ()  Sep11 (Mon)   17:00~18:00

・9月27日()  Sep 27 (Wed)   17:00~18:00

場所/Location :国際センター相談室  International Center Advising Room

*学内学生募集中

問合せ・申込み Contact/How to apply

国際センター相談室 International Center Advising Room
adv@ic.u-tokyo.ac.jp   TEL:03-5841-2360

メールの件名を「中国語茶話会」申込み・問合せと書き、参加したい日、名前、所属(学部や研究科)を書いて送ってください。

Apply by mailing to adv@ic.u-tokyo.ac.jp   with the title "中国語茶話会" and inform us of the date(s) you wish to attend, your name, and your Faculty/Graduate School.