「中国語茶話会」 のご案内
Chinese Conversation Club for Chinese speaking students and Japanese students

「イベント等案内」に戻る

「中国語茶話会」は学内の留学生と学内の日本人学生が交流する場として、国際センター相談室が主催するものです。同じ大学に学ぶ学生同士で、学生生活などについて、日本語と中国語を交えて話します。月に2回(夕方)のペースで実施しています。

Chinese Conversation Club, organized by International Center Advising Room, is an activity for UTokyo international students and Japanese students to interact in Chinese, Japanese, and other languages. The aim of this group is to talk about the campus life and get to know each other. It is held once or twice a month (in the evening).

「汉语聊天室」是由国际中心咨询室主办的活动,旨在为给东京大学的留学生和日本学生提供一个交流场所。大家用汉语或日语交流有关校园生活、文化等方面的想法和信息。此活动每月一次或二次,就读于东大的留学生和日本学生都可以参加。

今後の予定   Schedule

・12月18日() Dec18(Mon)   17:00~19:00 年末スペシャル茶話会

・12月は1回のみ。1月の予定は後日お知らせします。

場所/Location :国際センター相談室  International Center Advising Room

*学内の留学生/日本人学生募集中。UTokyo international students and Japanese students are welcome to attend.

*教職員、研究員、学外者の参加は受付していません。Faculty/Staff members, Researchers, and those who do not belong to UTokyo are not able to attend.

問合せ・申込み Contact/How to apply

国際センター相談室 International Center Advising Room
adv@ic.u-tokyo.ac.jp   TEL:03-5841-2360

メールの件名を「中国語茶話会」申込み・問合せと書き、参加したい日、名前、所属(学部や研究科)を書いて送ってください。

Apply by mailing to adv@ic.u-tokyo.ac.jp   with the title "中国語茶話会" and inform us of the date(s) you wish to attend, your name, and your Faculty/Graduate School.