日本語交流クラブ 本郷

「イベント等案内」に戻る

日本語交流クラブ 本郷 Japanese Language Club "Hongo"

日本人ボランティアと、日本での生活の中でおもしろいと感じたことや理解できないこと、困ったこと、わからないことなど、 いろいろ話しましょう。一緒に外に出かけたりすることもできます。気軽に参加してください。(参加無料)

Would you like to talk with Japanese volunteers about things in daily life you find interesting/hard to understand/troublesome, etc...?
Feel free to join us! (Free to attend)

チラシはこちら/Flyer

◆日時 Date/Time

毎週月曜日(祝日除く)Every Monday (not on national holidays)
<I>14:30-15:20、<II>15:40-16:30

※<I><II>どちらかだけでも参加可能。申込不要。
※ You can attend both sessions (I and II), or either one. Registation not required.

◆場所 Place

本郷キャンパス第二本部棟3階 国際センター相談室 セミナー室

Seminar Room, International Center Advising Room (3rd floor of the 2nd Administration Building, Hongo Campus)

本郷キャンパス(日本語教育センター・国際センター(第2本部棟))

◆対象 Applicability

東京大学に所属している留学生・外国人研究員とその家族(子どもを連れてきてもかまいません)

International students /researchers who belong to UTokyo and their family members (You can bring your children).

日本語による最低限の会話ができ、日本語でコミュニケーションをする意志があること。

Must have basic level Japanese language skills, must be willing to communicate in Japanese.

◆問合せ Inquiry

国際センター相談室(本郷オフィス)

International Center Advising Room (Hongo Office)

問い合わせ/Inquiry 03-5841-2360